Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
À la Freja å Frej.


En helt fantastisk dag !


Möten i Tid & Rum
mellan kontrahenter,
sysselsatta med Flum, - -
glada konsumenter !
-En´ får inte va´ dum !

Vitsen med å finnas
är, väl, att va´ med om
ting, värda å minnas, - -
som då Satan omkom, -
-- kunde övervinnas !!

Annat, som man gärna
minns är kärleksakten,
som likna´ en Stjärna,
som sken över Jakten, -
- dess små språng, moderna..

Sen, kan finnas Magi, -
som -faktiskt- fungerar !
Ingen Idé att ni
hånfullt protesterar !!
För det blir, bara, -- Tji !

Tänker trolla hit dig, -
en helt fantastisk dag !
Du får sätta på mig --
i tusentals Samlag !!
À la Freja å Frej !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-01 21:20



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Här var det sprittande livat och glatt!
2017-04-04

  ULJO
Gott
2017-04-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är bara för härlig med din frejdighet i diktens skepnad!
2017-04-02

  Marita Ohlquist VIP
"Vitsen med å finnas
är, väl, att vá med om
ting, värda å minnas"

Kan icke formuleras bättre!
2017-04-02

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf