Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortanför

Han var och vände bortanför evighetens låsta portar
I behov av medicinen för att lära känna sej själv

Han ser ut över den springande tiden som försvann
En tom dag som övergav den kalla morgondagen

Han drömmer om färgerna som blir till silver och guld
Fattiga stunder i ett mörkgrått vardagsliv ute i världen

Han vet ett svar på den eviga frågan om kärlekens lag
Flammande ord i böcker som brinner för hoppfullheten

Han blev kvar utanför verklighetens drömmande dag
Steg för steg blir kraftlösheten ett faktum så skönt.




Fri vers av Antti Nakke
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke