Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På djupet.


Förlitans hemlighet


Kan inte glömma
min Kärlek till dig.
Fortsätter drömma
att du älskar mig..

Du beter dig som
om du inte fanns --
-- men jag vet, ju, om
att du finns nånnstans!

Som i blindo, -- jag
letar och letar ...
När ska natt bli dag?
Frågan trumpetar !!

Önskar, jag sjönk ner
i Lugnets blå bädd.
Så vackert jag ber, --
- aldrig mer va´ rädd !

Kan inte sluta
å vilja dig ha !
Åh, skulle njuta --
om Kusten var klar !

Orsaken till att
jag inte ger upp :
Du är, ju, en Skatt, --
- min gyllene Tupp !!

Är ganska trägen,
som på dig litar, -
i alla lägen -- --
--- utan tvärnitar !

Jag tänker på vår
djupa hemlighet, - -
som, blott, vi förstår, -
Ingen annan vet !!

Undrar hur Allt går ....?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-02 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint om längtan. håller ed kattenkin.
2017-04-07

  KattenKin VIP
Fint skrivet om längtan efter den rätta, hoppfullt, och jag hoppas såklart också att du finner kärleken. Det är din tur. Kram
2017-04-07

  bumerang

Härligt flyt.
Orden sitter så rätt
2017-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan och saknad efter kärleken!
2017-04-03

  överlevaren VIP
Den kärleken...svår att förstå!
2017-04-03

  ULJO
Fint om kärlekslängtan
2017-04-03

    ej medlem längre
Längtan efter den svårfångade kärleken! Fint diktat!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf