Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart vi fortsätter

Och så är vi här igen
Spekulerar om annat men ändå på samma sätt
Varför lärde vi inte oss sedan innan?
Att vår passion är att elda
För att därefter inte kunna släcka




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Arudum1234567
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-04-04 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arudum1234567