Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte känna igen sig

Tappa bort dig själv
Men glöm inte bort att du hittar dig igen
För din själ vet alltid vad den vill
Även fast livet verkar stå still






Fri vers av Arudum1234567
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-04 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arudum1234567