Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkohol är en farlig krydda för den som inte mår bra.


osäkerhet

Vaknar upp första april och
känner mig som ett skämt.

Alkoholen lyckades trolla bort
mitt sunda förnuft,
återigen...

Du förtjänar någon som är i balans
Som tar jämna steg i din dans.

Det är inte jag,
jag är svag,
så fort drycken tar tag.

Förlåt räcker inte längre till,
det har redan sagts.

Vet inte vad som behöver göras,
för att det ska höras.

Min skalle har svårt att förstå
Att det är mig du tycker om.




Fri vers (Fri form) av HomosapienJeri
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-04-05 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HomosapienJeri

Senast publicerade
osäkerhet
Min värld
* Se alla