Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "korta ord"


Betyda

 

 

blå

dun

sträck

 

träff

hål

skräck

 

hår

små

tår

 

gud

ser

bort

 

 

far

son

svek

 

flosk

ler

ägg?

 

 

be

ty

da

 

be

ty

da

 

oss

 

 

 

nån




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ardo Wejka
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-05 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka