Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kärlek i trappan

Det är kärlek i trappan
När du tar stegen och undrar
Vilket äventyr den här delen tar
Kommer den värma dig
Kommer den kyla ner dig

Du vet inte vad du egentligen vill ha
Vad som finns bakom gallret i hjärtat
Under masken under ytan
Själen som ryter
Själen som ler

Ett steg jag småler
Två till steg jag andas snabbare
Utanför dörren vågar jag
Jag är bara en docka
Jag är bara jag

Och om jag är ärlig
Ser du något i mig
Är du lika dum som jag
Kanske är det bra
Kanske är det vad jag behöver

Väldigt stort kanske tills man ser porrhistoriken i datorn




Övriga genrer av indieBella
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella