Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter dig, du låter mig

Vi leker samma lek
Ingen av oss är vacker
Det vi vill ha springer andra ifrån

För oss är det en flört
Den som är sjukast för stunden
Tills nya idéer tar över

Skrik på mig
Jag ignorerar dig
Ingen kommer förstå våra hjärtans smak

Jag låter dig vara galen
Du låter mig vara sjuk

Förbättrar vi varandra
Nej aldrig
Vi hittade bara någon som gillar elden

Det kommer göra ont
En hatkärlek
För oss en sommarromans

Du kommer ge mig mardrömmar
Jag berättar dem i detalj
Det är så vi blir varm

Jag låter dig vara galen
Du låter mig vara sjuk

Vi färgar varandra
Så kom var min
Jag är evigt din

Vi gör världen farligare; tillsammans




Övriga genrer av indieBella
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-06 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella