Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ditt eko bli ett med mitt

 

lev, kom och lev med mig
låt morgondagen vila
räkningen hinner ikapp
då vill levande dagar smeka
bakom trötta ögonlock

känn, kom och känn mig
du som känner mig särskilt
låt inga rädslor
amputera din dag

se, kom och se med mig
vi som ser så lika
först mitt, sen ditt
sen ditt, sen mitt
låt oss skifta kalejdoskop

hör, kom och lyssna med mig
snälla ord växer
himlen öppnar sig
när våra hjärtan ekar
låt ditt eko bli ett med mitt

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-06 14:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint framfört :)
2017-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om att tillsammans ta vara på och njuta av det som är!
2017-04-09

  gunnnar nylund VIP
En finstämd vädjan om den ömhet
vi alla eftertraktar.
Snyggt formulerat, vetja!
2017-04-08

    ej medlem längre
rytmiskt skönt, jag måste säga att den där raden med kalejdoskopet - helt underbara!! bara den är värd en applis! tack.
2017-04-06

  Chawa VIP
En hjärtinnerlig dikt där sinnena får vara med och forma ett gemensamt mig och dig. Fint!
2017-04-06

  Magdalena Eriksson VIP
gulligt och kärt och starkt som äkta längtan efter en annan människa.
också bra formuleringar som:

låt oss skifta kalejdoskop
2017-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
spralligt kärleksfullt och uttrycksfullt
"snälla ord växer himlen öppnar sig när våra hjärtan ekar låt ditt eko bli ett med mitt!
2017-04-06

  Salvation Pepper
"snälla ord växer"
Så sant och vackert i all sin enkelhet.
2017-04-06

  i af apa
Fin rytm i väl, handplockade ord!
2017-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så ska kärlek levas! Morgondagen kommer alltid. Men det är idag vi ska leva först och främst. Så härligt och kärleksfullt du diktar.
2017-04-06

  Marianne Räf
Verkligt fina verser om en
kärleksfull gemenskap.
Vem skulle inte vilja va´
duet i den dikten ? <3
2017-04-06

    ej medlem längre
Den bästa tid vi har är idag!
"Låt morgondagen vila", så kloka ord! Fint gemensamhetstänkande som gör livet lättare!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP