Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No fun !


Runkvalsen !!


Finns det en levande
Underjord i hela Världen ?

Lever min son ? Min man ??

Egot skvalpar i Själen,
krusas lätt på ytan.
Trött på att finnas.

Deras knullande blir, väl, min död,
får ont i gallan, när
det 'går' för honom !
Jag hatar det!

Å, dessa plågor!
Jag blir bara fulare
å fulare! Vill smeka
Satan med ett hett
strykjärn !! - - - - - - -

Hatar, även, den hon
ligger med! Han gör mig
så väldigt illa!

Tändningarna på
bullfittan tröttar ut mig !!

Knullas DEN större, görs
min mus, bara, mindre, så är det!
HELL dig, Satan! Må du brinna !!
Lika illa, som du tänkt det för mig!

Du är så djävla ointressant
för mig! SOM du har gnott
för att vinna varje man!

Dessa män! Jag finner inget
intressant i dem, heller!

De har offrat många
kvinnors kroppar å själar
vid Altaret i
din Kyrka !

Trött på å lida en
bedragen kvinnas Nöd!

Kan, knappast, tro det är
SANT! Att HAN skulle
älska HENNE! En
mega-jätte-fitta är, väl,
ingen GARANT för den
åtråddes kärlek ! ?

Män är otrogna skitar !!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-07 02:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en riktigt modernistiskt romantisk text som lever med varje juck.
2017-04-07

    ej medlem längre
Uppgivenhet blandad med ilska flödar i intensiva rader!
2017-04-07

  H.C.B
jag blir alltid glad när jag läser dina texter. bitterljuva textermed vill ironi (jag är en apa) Forstätt skriv, för du är inte endast speciell. Du är ett proffs. Du kan poesi, släpp nu bok. Tack för det du sände - ditt manus "Jag är en apa"

du kan ju - skriv mer
2017-04-07

  överlevaren VIP
Ord som hettar av ilska och frustration.
Fastnade för:"Vill smeka Satan med ett hett strykjärn!!"
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf