Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är trött och somnar

när drömmen tagit slut
börjar livets plundringståg
av sömnens slutna ögon

bilen som blev ett bilvrak
skeppet som blev ett skeppsvrak
sprängs i rymdens kraftfält
och planteras i jordens säd

där solens gränser som regn
är regnets gränser som sol
som vandrar inåt som ut
eller utåt som in

för att evighetens förståelse
ska fortsätta växa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-07 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är bara så bra så bra att man blir glad av att fått läsa...
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson