Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

! schack med kontrollmyndigheter

Just hemkommen skamsen.

Svartvita över ställen. Grått trista tankar.
Titta Björken!

Kung i ryggsäcken
Knekt i bakfickan

Måste gömma mina plåtskal
För min Drottning kan gå hur som helst

Hon letar upp allt och godkänner inget

Heller får jag inte ringa min Löpare efter smuggel
Trots att jag vann på Hästarna

Jag är Tornet och går ett steg fram men ofta
Allt för ofta ett steg tillbaka på livets bräda

Försöker göra en Rockad på livets drag.
I det fyrkantiga skyddsnät jag landat i

Här ovan är min LEK (lagen om elektronisk kommunikation)

Livet blandas och ges.

Välj ett kort.

Bluffstopp.


/ fin




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 12:50



Bookmark and Share


  H.C.B
kung öl bolaget
kneckt snus

jag är tornet - tiger som muren
2017-04-07

  Marianne Räf
Är du vite kungen ?
Och, jag - din dam ?
Let´s GO for It !!
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B