Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår och allt därtill

 

 

som slöjmoln
som stenmurar,
som vitsippor, tussilago och blå små andra blommor

 

där uppe händer det saker
rovfågeln måttar hunden

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-07 21:30



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, här var det verkligen vår och allt därtill - en vaggande vacker förstastrof (med de fenomenalt fint klingande och lyckliggörande orden "blå små andra blommor"). Och jag gillar verkligen hotkontrasten från ovan. Snygg komposition!!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP