Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Hon trycker sina händers insidor
mot trädets beskyddande bark,
lyssnar på de inristade historierna
som bara kan höras om trädet vill
och dröjande, årsring för årsring
för det henne in till begynnelsen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 167 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-08 09:47



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Igenkännande!
2019-02-28

    ej medlem längre
mycket vacker!!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta