Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon sekund i taget

Någon sekund i taget
En stund där jag får andas
Där jag kan kolla mig i spegeln
Där sminket fortfarande spelar roll

En ny morgon
Jag ser en bild av mig trött
En bild som speglar det rött
En bild som speglar allt dött

Världen vill av mig allt ha
Den får för lite ibland
Så då tar den
Så då rycker den

Masken håller ett leende kvar
Skinnet måste tas av varje natt
Vad är egentligen detta jag




Övriga genrer av indieBella
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-08 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella