Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara nöjd

Det är ju rikedom
att vara nöjd med det en har

Inte tänka på det en inte har!

Utan just njuta av det en har
Här och nu!

Gokväll!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-09 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP