Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

händelsernas gräns

mellan tårar och skrattet

blomsteraffärer




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-04-09 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fyndig, så precis, ja, där befinner man sig verkligen vid demarkationslinjen... klassisk haiku såsom jag tänker mig begreppet, tycker den här är jättefin!
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP