Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De vill ha saker å skylla på!


Intellektuell Skit


Vad är sant om Allt ?

Kommer det Förklaring ?
__________________

Många nästan-döda --

knackar, vilt, på dörren till

fiendens Undermedvetnas -

grå källarrum, -- där

egon, tillfångatagna, dränks i

sina egna snyftningars svallvågor...
________________________

Hur kan jag rädda en

älskad vän/väninna från

Svartsjukors spindeltråd, som

snärja vill till kärlek å ge

MIG som offer till gripklon !?

Kan jag, då, vara mig själv nog ?...
________________________

Kraschen i det Förflutna, minner

mig om att det bör ej fattas plåster !!

De levande är -konstant- sårbara!
________________________








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-10 00:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet är skört...det blir man påmind om lite nu och då...
2017-04-10

  Marita Ohlquist VIP
"De levande är -konstant- sårbara"

Utomordentligt bra formulering!
2017-04-10

  ULJO
Skriven med en berörande touch
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf