Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demokrati är chansen att välja sin egen bödel... dags att återupprätta folkmakten.


Sken[helighets]demokrati

 

 

Elegant som en självmordsbombare

Intressant som en nyhet om attentat i Syrien

Parant som en halshuggande ISIS-medlem

Flagrant som en diktatorisk nazist

 

Intrigant som de som styr över "demokratin"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Judas Ekholm VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-04-10 16:20



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Alla har vi bråttom att tömma könet och tarmarna medan vi samtidigt fylla på bankkontot med någon annans pengar.
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP