Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alitteration mina vänner!

Vårda vänskapens vindruvor
Vattna vårens violer
Värm vårliga vänner
Värmande vänskap

Violblå vatten
Viska vindränkta visor
Vallande vapenlös

Vilsen väntande
vissen viol

Bohemen




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-11 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP