Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag röker bort mina lungor

Ännu en dag som ett verktyg
Där jag andas
Kan inte känna andningen dock
Kroppen ger upp
Själen är gul och blå

Jag går
Jag går
En sekund är ett år
Ett år en sekund
Är det redan vår

Fråga mig varför
Fråga mig hur
Fråga mig när
Fråga mig alla frågor
Det finns inga svar

Jag är den ödeslösa i hans plan
Jag är insekten
Jag är den som väntar på nästa skit
Jag är den söta
Jag är den som är ful till fingerspetsarna

Nu tar jag mitt piller men problemen väller




Övriga genrer av indieBella
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-12 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivit
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

indieBella