Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke dö !


Förkylningstider


Ändlös är Verkligheten,
jag endast en liten själsknut,
uti allt detta väldiga.

Häxorna har älskat med
Djävulen, hela natten!

Har så mycken snor, - som
fastnat i näsgångarna!
Det hindrar Inspirationen --
å jag andas tungt i
min stinna lekamen!

Tjall på linjen ?,,,,

Tänker att somrarna,
nu-för-tiden är så kassa!
FÖRR fanns det Chans
för Amour, Mys å Dans !
Nu, tittar jag framåt, ---
-- med kraschad Förväntan,
minns hur de senare somrarna
varit : Som förgjort med Romans!

Jag tar Otrivin mot nästäppan,
men det hjälper föga! Många är
sjuka i dessa förkylningstider!

Vem nekar mig det Goda?

Pestförnimmelser rusar
igenom min kropp...-
Jag blundar å vill
sjunka in i ett
sant Lyckovara !

Men, får gilla Läget, -
- är iaf icke dö! ;)






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-14 15:45



Bookmark and Share


  ULJO
Trist att höra. Krya på dig
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att stå ut...bättre tider kommer...
2017-04-17

  Lars Hedlin
Krya på dig!
2017-04-16

  överlevaren VIP
Det tär att vara krasslig, hoppas på bättring!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf