Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastighetslöparen

hastighetslöparen ökade farten
inte för att slå rekord
utan för att klara av den utsatta tiden

innan myrorna börjar sätta krokben
för elefanterna

och allting faller




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-14 18:52



Bookmark and Share


    jaybird
Mogen metafor. Myrtämjarna mot mål.
2017-04-14

    ej medlem längre
hejdlöst bra! applådåskan går..
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson