Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro vad du vill, det skiter väll jag i!


HEY GIRL

Hey girl.
Hur är läget med dig, är allt bara bra?

Ikväll ska det dansas loss på dansgolvet, vi ska svänga våra höfter höger, vänster. Nej ingen politik är vad jag menar.
Boopboop kom igen nu, dansa då.

Sväng på rumpan hit och dit, känn the heat!
Kom igen nu människobarn sväng då!
Sväng på fötterna på hela kroppen, ut på stan och köra moppen.
Det är fest ikväll, hela huset svänger akta byxorna något däri kanske spränger.

Nej nu ska vi ta det lugnt, inga konstigheter här, vill bara möta hon brunhåriga jag håller kär.
Den där eva, hon gillar att leva.

Dansa på alla människor
hipphipp
Hopphopp

dansa runt
på min Sno.......

OJ! nej så kan man inte säga. Fy på mig Thomas magnum.
Magnum.....flum......




Fri vers (Fri form) av Magnum.P.I
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnum.P.I
Magnum.P.I