Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det någon som egentligen vet?


VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

Vem är jag egentligen? det undrar jag dagligen.
När jag vaknar upp och sträcker på mina lemmar
När jag harklar min nyvakna röst
Och när jag blickar dem första blickarna på min självbild i spegel undrar jag
Vem är jag egentligen?

Vad är jag för någon typ.
Varför finns jag här i världen?
Vad är min vits?

Vad är min mening?

Jag dricker mitt morgonkaffe, läser tidningen, blickar ut.
Ser min reflektion i fönstret....

Jag är en människa som finns här. Jag är sårbar. Jag är fylld av olika tankar. Jag andas.

Jag känner så mycket, ångest, stress, nervositet.
Hjärtat bultar.

Jag är en liten människa i en stor värld, fylld av så mycket.

Vi är alla sårbara människor som lever i vår egna bubbla fylld av olika tankar och känslor.

Vi är bara människor.




Fri vers (Fri form) av Magnum.P.I
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 14:19



Bookmark and Share


    Poetenpeter
Feel you.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Magnum.P.I
Magnum.P.I