Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig


Inser, genom min kikare
att du är längre bort
än jag trott.

Det hjälper inte om dagarna blir längre
och nätterna kortare
när åren passerat vidare.

Det är då man börjar förväxla gryning med skymning
och inte längre vet om solen går upp eller ner.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-14 22:40



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rörande....
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol