Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COCAINE

Han glider runt i stan på fjäderlätta fötter,

Pupillerna är stora och flackande.

Hans tidigare problem,har helt försvunnit.

Hans Iq har blivit klarare och även höjts till över genomsnittet.

Han har geniala planer och framtidsutsikter.

Han känner sig som en glad hulk

som bemäktigad klara vadsomhelst.

Det är också först nu som han upptäcker vilka talanger han har,

inom de flesta områden.

 

Men så plötsligt hinner verkligheten ikapp honom

och av alla planer blev det intet och hans

tidigare problem hadde nu tusenfalt fördubblat sig,

för den som försöker lura naturen,straffar det sig,

förr eller senare.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP