Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast senare kommer på internet materialer att det finns mycket fakta som inte stämmer med utredning några av dessa terrorattacker.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 38

Terror attack är fruktansvärt händelse.
Alla vi som inte drabbades skulle vara glada att vi lever.
Alla skulle vara glada med den minsta som vi har .
Alla dessa chat om barnvåldtäkterna låter i jämförelse med terror attack som små gnäll.
Vilka länder av ”första värld” som inte ens drabbades av terror attack?
Ju större land desto större attack.
USA och Ryssland (tror jag) hade största.
Fast senare kommer på internet materialer att det finns mycket fakta som inte stämmer med utredning några av dessa terrorattacker.
I alla fall i USA och Ryssland.
I vissa branscher som särskild drabbades ekonomisk efter dessa attacker hände konstiga saker.
Många av de företagare som drabbades ekonomisk var just innan des övertalades av respekterade konsyltar att investera sina pengar i branscher och företager som särskild drabbades efter attacken.
Majoritet av dessa företagare tillhör inte till klaner och byggde sina företag från noll.
Det var otroliga klassresor fram och tillbaka som slutades med självmord eller med svåra hälsoproblem som gick inte att klara.
Jag själv hade en bekant (en svensk här i Sverige) som bara en månad innan 11 september var övertalat (på gränsen till utpressning) att köpa helikopter kompani.
Han förlorade allt som han tjänade under hela sitt liv och fick enorma skulder på sig.




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-16 16:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

    ej medlem längre
Det är mycket som händer bakom kulisserna, mycket som aldrig kommer fram... till allmänhetens kännedom.
Det är falskhet och ondska som sätter agendan.
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP