Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket

Du viskar så söta ord
Men visar bilder där mardrömmar bor
Att din hand alltid kommer vara nära
Men hjärtat på handen det är om halsen som en snara

Din törst är magisk
Efter mitt hat mitt blod det är tragiskt
Inget är omöjligt i dina drömmar
Som du gör till mina

Så ta mig; gör om min värld till din
Så förvandla mig; denna värld står ändå still

Du är så naken
Du gör allt så naket




Övriga genrer av indieBella
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-17 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella