Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besjälad

Stilla  flyger vinden en kår

Klorofyll väntar ivrigt vår

Hur säll du eviga kärlek lyfter nu

En droppe i havet av böljor, jag och du




Fri vers av Songbird VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-17 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP