Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kass - men cool !


Konstig dikt (?)


Hur får man som
man vill i den hära
skumma Världen ?

Kulturen skrattar
å applåderar det
onyktra Vansinnet.

Kärleken rusar
runt i virvlar, -
önskar komma hem !

Man vill inte lyda
vilka order som helst -
å förmätna regler !!

Sköten väntar på
nått som passerade
i en dunkel Gårdag..

Våldet vinner å
förlorar, med, i
dekadenta Strider.

Konsten promenerar
i fantasifull å
drömrik Verklighet.

Dikten är konstig,
verkar, väl, aldrig
komma till Skott !

Vill skriva många
nya dikter i
det Kommande !

Säg, att det Roliga
händer ! -KOM, -
- Amour å -- DU !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-17 11:58



Bookmark and Share


  ULJO
Konstig. Nej då tvärtom
2017-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En påse gott och blandat, som livet självt!
2017-04-17

  Salvation Pepper
Jo, det roliga finns. Det beror på vart man tittar.

Så kör på!
2017-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Dikten är som en godispåse, med karameller i olika smaker!
Härlig påse tycker jag.
2017-04-17

    ej medlem längre
Tycker ej att den är konstig.
Annorlunda men bra.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf