Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får ta å leta!


Se, vart vindarna bär...


Önskar komma till Insikt
om Problemens sanna Natur!
Gäller å ha tillförsikt, - - -
när man sitter i en bur !

Om att allt ska ordna sig -
kommande, ljusare da´r.
Att cool frihet väntar mig.
Så, upplåt, nu, en fanfar !

Befrielsen är nära, --
-- hoppas jag, iaf!
Får jag se mina kära -
- å kommer vi att stå pall?

Väntar, lite otåligt
på att nått trevligt ska ske !
Ensamhet är för dåligt.
Om det, får ni hålla med !

Har lovat mig själv å löpa
hela långa linan ut.
Måste det bästa köpa --
-- å få mig lustiga *Skjut*!

Ja, - man tar sig för pannan.
Känner sig liten å svag!
Önskar man va´ en annan, --
åtminstone för nånn dag !

Hur ska jag kunna veta -
om tankarna sanna är ?
Jag får, väl, ta å leta --
-- å se vart vindarna bär .... ! ;D)








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-17 15:16



Bookmark and Share


  ULJO
-- å se vart vindarna bär ....

Bra skrívet
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Positiv förväntan på framtiden...fint...
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf