Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lupp

 

åh, ögats fröjd
se mig, se mig
ett ögonkast
och jag är nöjd

dessa ögonblick
ingen inramad Rembrandt
flyttar in i min flygel
över på ett kick

åh, tal som smeker
allt vill mitt öra höra
vad skulle jag göra
utan ditt intellekt som leker

din ljuva musik
det du delar
hela min existens
känns rik

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-18 00:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert uttryckt om innerliga känslor
2017-04-24

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2017-04-21

  Lars Hedlin
Levnads rikt och vackert :)
2017-04-21

    ej medlem längre
Härlig livsglädje som förgyller livet!
2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar livslust och livsglädje!
2017-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt sjuder av livslust och glädje över att vara sedd och älskad människa.
2017-04-18

  Marianne Räf
Underbar ! Härligt att hela din existens
känns rik! Vittnar om livsglädje, å den behövs, ju, - eller hur ? :)
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP