Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen, jag

Det finns ett hav av er
Ändå existerar bara jag
Är detta en värld jag lever i
Eller en dröm som besegrar mig

Tusen ord flyter in varje dag
Ni kan prata som jag
Jag känner igen mig ibland
Illusionen av säkerhet

Verklighet är ett sådant overkligt ord
Du vet känslan när du vet att det är mer
Såklart du gör
Du ser allt jag ser

Vill jag behålla mitt uns av kontroll
Varför inte bli det jag ändå kommer bli
Ge mitt koppel till den som fastkedjade mig
Jag är för beroende efter allt som hänt

Drömmar är mer verkliga än detta




Övriga genrer av indieBella
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella