Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset för en sko

priset för en sko
som för dig upp till himmelen igen
är att sänka molnet t ill havet
upptäcka regnets beskaffenhet
och se vattnet rinna iväg
till den del av jorden
som klarar av att befrukta sanden

den andra skon kommer alltid
att stå kvar på berget
som omger slottet
som du alltid bygger på
och som du alltid kommer att bo i

barfota i gräset
som ej längre existerar
vandrar du bort på horisonten
för att överlåta dina fötter
åt fotspåren din kärlek
lämnat efter sig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-18 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson