Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cool isvatten..


Barbarisk Vår


Levande Livet, -- Prima
med Tillfällen intima ...
Nått inom mig, har du väckt!
Kanske, du å jag är -- Släkt!
Ett lyft -- till det Sublima.
Dina kinder ler så käckt!

Axl Rose: -"Live & let die!"
Han sjunger, som en grym haj!
Tunt är det bräckliga liv.
Å, Döden tar stora kliv...
Snart, är det månaden maj, -
å Sol går till Offensiv !!

Överallt, - barbarisk Vår!
Växer i sin Metafor,,, --
Vi må, då, underkänna
den, då Vädret märks bränna
opp vad vi älskar;--- då får
den, knappt, nånn ro, min penna!

Iskallt vatten, det är cool !!
Funkar bra, - liksom i Fjol !
Tag av paltor av läder.-
En´ blir lätt - som en fjäder ~~
Vi möts i en Swimmingpool --
å syns -- i våra städer !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 14:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmen kommer nog snart
2017-04-21

  Salvation Pepper
Dikt med lättsamma toner!
Roligt och härligt!

"Axl Rose: -"Live & let die!"
Han sjunger, som en grym haj!"
:)
2017-04-19

  ULJO
Axl Rose sjunger som en Gud. Håller med dig
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf