Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad.


SOLÖGA

Solgult solljus lyser mot mig, doftar ljuvt
sommarmaten till oss två som älskar.
Rör du med en gaffel äggets gula
sprids då doften, njuter mogen kärlek.

© Bosse 18 april 2017.





Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-04-18 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten