Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockan som säger adjö

Du säger att allt går att kontrollera
Är du inte extremt manipulativ
Nu vet jag varför jag är en docka

Varför jag har livlösa ögon som stirrar
På en kropp
På ännu en sak du äger

Jag vet att du leker mig till döds
Att när detta slutar
Är våra andetag så trötta

Spegeln skriker på mig
Regndropparna på himmelen är mina
Och allt jag kommer göra till slut är att säga hej

Hejdå till allt
Hejdå till varje sekund som försvann
Hejdå, och jag säger det kallt

Dockan som säger adjö




Övriga genrer av indieBella
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella