Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till Samtiden.


Jag får kämpa !


Bråda dagar med
Kamp
för Livet.

Nödvändigt å sova?
Men, sover ofta illa!

Funderar, allvarligt, på
å lägga av -för gott- med
medvetslöshetslurarna ! Men
det är ej alltför brådis !
Måste sova ut, rejält, först !

Å, jag kan INTE dö, nu,
när jag upptäckt så mkt, ---
ÄVEN om de nästan har
knipit mig, - åtm. för tillf.

Går igenom Förvandling !

Nej, - jag får kämpa
emot destruering å
njuta av goda stunder !

Bra Tankar, jag tänkt, må ej
drunkna i Glömskehavet!
Mitt Medvetande får bli en
rutinerad minnes-simmare !

Har tänkt så mkt roligt !
Inte kan jag låta mina
fiender utrota det!!

Det är INTE - ogräs !

Ni lockoutar mig!
Drag på Trisser, hela
ert satanistarrangemang ---

-- !







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-19 21:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det bästa är att fokusera på de goda stunderna...kämpa på bara...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Keep on Fighting :)
2017-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Trots elände, hyser du hopp och kan glädjas. Det är starkt av dig!
2017-04-20

  Salvation Pepper
"Mitt Medvetande får bli en
rutinerad minnes-simmare !"

Ja, låt de roliga tankarna komma till minnes och vinna!

Så många positiva saker i dina ord!
2017-04-20

    ej medlem längre
Bra gjort...att kämpa emot det onda som vill trycka ner!
2017-04-20

  bumerang

Så många finurliga sätt du äger
och skapar
överlevnadsstrategier. .
Översatta till poesi
2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig, du starka kvinna som fortsätter kämpa!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf