Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När respekten för ordet försvinner tar våldet vid.


ORDENS RÄTT

Ord som missbrukas och används i brottsliga avsikter.

Ord som vilseleder,manipulerar och förvanskas.

Ord som inte kommer till sin fulla rätts betydelser.

Ord som marginaliserats,sanktioneras och censurerats.

Ord som missbrukas i lögnaktigt syfte.

När ordens rättmätiga betydelser och användningsområden åsidosätts,är diplomatin över när neandertalarens språkmetod tar vid.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-20 03:03



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Frågan om man längre kan lita till orden när de används i motsatsernas logik.
Det är som när man ska köpa shampoo : ska det vara för eller emot mjäll,det e inte lätt hitta normalt shampoo originalet alltså som en gång i tiden var just bara shampoo.
2017-04-20

  KattenKin VIP
Ja, orden behöver snart en rättsorganisation som hjälper dömda, smutskastade, fängslade ord som oskyldigt förvisats och försatts i exil.
Någon måste stå upp för ordens frihet, för brännmärkta tar de snart slut på jorden.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP