Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hip-som-hap dikt.


Nya Mål - att nå ...


Kanhända, går man
mot Sällhet å Fröjd !
Om jag Kärlek vann,
blev jag riktigt nöjd!
Bra - för mig, minsann!

Alla har behov ---
av Romans -- å, snart,
kommer nästa Skov !
Det blir underbart !!
Känslor sätts på prov!

Vill inte missa
en Jättesuccé !
Å, jag kan gissa -
att du hänger med.
Så, kan vi skissa !

Det tåliga i
mitt Resonemang -
leder till att vi .
kan få högre Rang -
- å marken sätts fri.

Man måste förstå
vart allt leder till - - -
Så, man rätt kan gå -
- till dit man helst vill, --
- det Önskade nå....!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-20 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får rikta in sig på sina mål och göra allt för att ta sig dit...och så får man hoppas på det bästa...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text om uppsatta mål att sträva efter!
2017-04-20

  ULJO
Mål i livet. Är väl en förutsättning för att kunna leva
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf