Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna klagosång inkluderar vrede.


Litania

--Kom, gräv i min själs mylla - å
belys mig med din andes lykta !
Behöver dig nära, för jag är en
ensam lejonhona, förutan en
ömsint å god lejonhanne å alla
undviker, flyr ifrån mig å jag
är i en miserabel situation!!

Luktar inte illa, - vad jag vet !
Har jag förtärt nått olämpligt?
Eller, varför är jag ansatt av
en sånn vådlig å hätsk Kemi?
Alla vänner har pyst --- å
Ingen bryr sig, det minsta dugg!
Är jag värd Noll, för gemene man?!

Drömde om självutnämnda ~~
monarker. Som att jag ville
att en sagokung skulle närma
sig mig på ett vitt arabiskt
fullblod.. Men det sker, nog, ej
en gång till! Fast, det vore skoj
OM det hände, - på nått sätt !!

Skulle haft en Son, --- en
Prins av Blodet! Men, starka
makter tog honom bort - - -
från mig - i ett skötesmord!
Sexual feelings är dödsfarligt
å hysa ! Man trakasseras och
tvingas å göra abort !!! :(

Illgärningar å brott begås
av den slemma Sjukvården!!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-20 18:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att skriva är en bra ventil...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Bra skrivit..man måste få skriva ur sig känslan mellan varven..kram
2017-04-21

  ULJO
Din vrede över samhället är tydlig och det är bra att du säger dig din mening. Det ger själen lite mer utrymme.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf