Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista bussen

natten fjättrad

till månen skuggan foten

rädslan är ett frö




Bunden vers av alicja lappalainen VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-04-20 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra ja rädslan kan också vara förödande!
2017-04-21

  Joakimnordbrandt
Direkt från själen hör jag. Bra skrivet.
2017-04-21

    jaybird
Fyra substantiv
tillsammans i
mörkret lyser
upp.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP