Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens förvirring

tiden är förvirrad
av stenens frukter återstår bara skärvor
krukorna var guld som aldrig grävdes upp
tiden är förvirrad
ur hönornas inälvor sias det om det förflutna
barnen tar sin tillflykt till oönskade trädgårdar

träd och buskar växer upp till statyer
gudar som älskar människors avbild

gravarna tystar vinden
fåglarna som ingen lyssnar på
sanningen ger upp
inför lögnens styrka
när det svarta hålet
spottar på kosmos
bara för att få leva
en dag till
istället för tio

tidens förvirring väntar på rymden
nästa dimension för jordens tårar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-21 08:43



Bookmark and Share


  Fredrik Tufvesson VIP
Stark text.
2017-04-21

  Anya VIP
En stark text...nästan som en apokalyps. Jaa tiden är sannerligen förvirrad...

Sista strofen lyfter helheten.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson