Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är konstigt, kärleksförklaring


Och vad

Vad sa du?
Nähä
Ok
Inget viktigt
Jag tror dig inte
Älska mig
Jag
Är
Vad sa du?
Ok
Inget viktigt
Men jag älskar dig
Ok
Älska mig

/mgo67




Fri vers av Martic
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-21 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martic