Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ord saknas.

 

 

Jag skriver korta noveller när orden finns.

 

Längre när jag saknar dem. 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-22 06:34



Bookmark and Share


  HelenaW
Sant!
2019-01-24

    ej medlem längre
;) bra
2017-05-02

    ej medlem längre
Starkt!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening