Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 23.4-17

Vitsippor
men inga tussilago
torkan kanske




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-23 12:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra belyst.
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Här har vi både ock, samt utslagna backsippor i trädgården.
Våren är olika i vårt avlånga land.
2017-04-24

  Anya VIP
Jaså inga tussilago hos dig? Här är det lite....men inga vitsippor än så långe. Bara sett några få i en väninnas trädgård.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP