Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapades nog av en förlust på ett pokerspel

Jag har varit en olydig liten sak
Bestraffa mig
Bestraffa mig

Dockan sminkade bara ena ögat idag
Trött på att veta sin framtid
Trött på samma komplimanger

Ge mig fingret
Ge mig sprit

Hata och älska mig
Hata det som är bra och älska det som är värdelöst

Jag har varit en oskyldig liten sak
Jag var
Inte mycket men jag var

Jag skapades nog av en förlust på ett pokerspel




Övriga genrer av indieBella
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-24 10:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
man dyrkar dig
man bestraffar inte dig
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

indieBella