Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allitteration igen!

Bara blå brudar
bakar bruna bröd

Bistra brummande bin

Besjälade barn bejakar barndomen

Beställ brinnande brev!

Bär breda brickor!

Blunda - bejaka- besök!




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2017-04-24 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP